Koupání letos ve svém bazénu? Ještě není pozdě

7.8.2013

Léto je v plném proudu. Odměňte se a udělejte si radost novým bazénem. Že už to letos nestihnete?

Celý tento článek najdete zde nebo přímo na TN.cz

Opak je pravdou, ukážeme Vám, jak jednoduché a rychlé to může být. Rodinná firma ART Bazény Vám se vším poradí a pomůže. Specialista, který v bazénovém světě působí 15 let. Nabízí odborné poradenství, vyškolené a odborně zdatné montážní pracovníky.

Upřednostňujeme individuální přístup k zákazníkům. Požadavky každého jsou jiné a z toho vycházíme.

Samozřejmostí je osobní návštěva prostor, kde bude bazén instalován, někdy je takových návštěv potřeba víc a kontrolovat stavební připravenost firem, které výkop a základovou desku provádí, tak aby pak závěrečná fáze a následné užívání bylo bezproblémové. Součástí dodávky je projektová dokumentace konkrétního bazénu.

nový bazén

Firma ART Bazény nabízí 9 typových keramických kompozitních bazénů různých velikostí a tvarů. Každý lze doplnit o prodlouženou variantu pro podhladinové rollo. Bazény dodáváme v moderních 3D barvách. Vybrat si můžete z barev bílá, šedá, modrá a zlatá. Keramické bazény nejsou pěkné pouze na pohled, ale také vysoce funkční a kvalitní. Keramické jádro zaručuje pevnost celého bazénu. Povrch je bezpórovitý, díky tomu nedochází k usazování nečistot na povrchu. O kvalitě svědčí i to, že poskytujeme záruku 20 let.
Často lidé váhají s pořízením bazénu, protože se bojí, že vyžaduje pravidelnou péči, na kterou nebudou mít čas. Pro někoho je starání se o bazén koníčkem a v dnešní uspěchané době si u takové práce odpočine. Pro ty, kteří nestíhají, ale ví, že vše musí fungovat, aby si mohli užívat ostatní členové rodiny, tak nabízíme plně automatické technologie, které se o bazén postarají sami. Ať už se jedná o hlídání pH, volného chlóru, slanosti vody, čištění dna a stěn bazénu aj.

Samozřejmostí je garantovaná kvalita technologií a doplňků, jako skimmery, trysky, pískové filtrace, světla s technologií LED, protiproudy, výměníky, tepelná čerpadla aj. Více jak 10-ti leté zkušenosti s instalací a provozem bazénů se slanou vodou jsou garancí spokojenosti.
Pokud jde vše tak jak má, tak si vlastního koupání užijete do 3-4 týdnů. A že nebude už počasí na koupání? I tohle se dá jednoduše vyřešit. K bazénu stačí pořídit zastřešení a prodloužit si koupací sezónu od jara do podzimu.

Bazény dodáváme včetně kompletních technologií, dle přání zákazníka.

Více informací o nabízených bazénech, technologiích a všem, co s bazény souvisí, najdete na stránkách www.moderni-bazeny.cz.

15