WPC terasy a ploty

10.6.2016

Zkratka WPC označuje v posledních letech velmi oblíbený materiál, který je složen převážně z dřevité moučky a doplněný polymerem. Vyváženou kombinací vznikl materiál, který získal z obou použitých surovin to nejlepší. S tímto velmi odolným materiálem pracuje i český výrobce Woodplastic, který se zaměřuje na WPC terasy, obklady a ploty. 

České WPC terasy

Chcete kvalitní a krásnou terasu, která bude mít dlouhou životnost a navíc její výroba proběhne v České republice? Tak to právě vám můžeme doporučit WPC terasy, které ani po letech neztrácejí původní barvu, jsou protiskluzové a navíc mají záruku až 25 let.

Výhod je však mnohem více

  • bezpečný protiskluzový materiál (vhodní k bazénům)
  • minimální údržba a péče (žádné broušení a natírání)
  • příjemný, protiskluzový a stálobarevný materiálem
  • vysoká odolnost nepříznivým povětrnostním podmínkám
  • rychlá montáž
  • recyklovatelnost
  • záruka až 25 let

Bezúdržbové ploty z WPC

Že je dřevěný laťkový plot nestárnoucí klasikou? Ano, souhlasíme, že klasickou jistě je, ale po několika letech přímých slunečných paprsků, dešťů a sněhu se o pojmu „nestárnoucí“ nedá moc hovořit.
Aby byl plot stále krásný, musíte ho čas od času obrousit a znovu natřít.

WPC terasa

Když si ale pořídíte plot z WPC od české společnosti WOODPLASTIC, údržbu plotu můžete jednou pro vždy vynechat. WPC materiál netvoří třísky, nátěr se neodlupuje a navíc je povrch rezistentní proti slané a chlorované vodě, proto je vhodný k bazénům.

A třešnička na závěr...

Terasy a ploty nabízíme ve stejném dekoru, proto můžete všechny prvky na zahradě jednoduše sladit. V nabídce je několik barevných variant (od světle hnědé, přes narezlou, hnědou, šedou až antracitovou).

Potřebujete pomoci s výběrem? Chcete navrhnout vhodné řešení terasy v kombinaci např. se stíněním? Neváhejte nás kontaktovat – zkonzultujeme s vámi nejvhodnější řešení a o celou realizaci se postaráme. Zastavte se na našich showroomech, kde si můžete prohlédnut celý vzorník WPC materiálů.

15