Vířivky 2.díl

4.12.2014

Pokračujete v našem seriálu o vířivkách a utekl vám první díl? Nevadí! Vše si můžete přečíst v článku Vířivky 1. díl, kde naleznete porovnání vířivek, jejich vliv na člověka a také se dočtete o mobilních vířivkách. V dnešním článku vás čekají informace o nafukovacích vířivkách i vířivkách vhodných do domácnosti.

Nafukovací vířivky

Pokud máte málo prostoru a hledáte vířivou vanu na několik sezón, je pro vás nafukovací vířivka jednou z variant za přijatelnou cenu. Na druhou stranu je nezbytné vždy nafukovací vířivku umístit na vyrovnaný povrch s nosností okolo jedné tuny (samotná vířivka je lehká, ale s vodou a osobami se váha značně navýší). Dále, pokud budete vířivku rozkládat a skládat, se zvyšuje riziko únavy materiálu i možnost jeho narušení.

Domácí vířivka

Vířivku nemusíte mít jenom na zahradě, ale i v rodinném domě či bytě, kdy se domácí vířivka stane součástí interiéru. Při výběru se neřiďte jen vstupní investicí, ale také energetickou náročností, hlučností a náklady na běžnou údržbu.
Často vyšší pořizovací investice souvisí s lepšími použitými materiály a vyšší kvalitou, s čímž souvisí nižší nároky na údržbu.

Luxusní vířivky

Většina luxusních vířivek je vybavena samočistícím systémem a rozvržení trysek plně vyhovuje ergonomii i nejnáročnějším zákazníkům. Jak už bylo zmíněno, je celá řada materiálů – od nafukovacích, přes akrylát až po měkkou izolační polyurentovou pěnu, která se plně přizpůsobí vašemu tělu.

virivka 2

Potřebujete poradit s výběrem? Kontaktujte prodejnu Art Bazény, kde vám kromě konzultace, prodeje a odborné montáže zajistí také školení, jak vířivku správně ovládat a jak o ni pečovat. Zajímavé rady a porovnání naleznete také v článku Vířivky 1. díl.

15