Nová vířivka na showroomu

29.5.2014

Přijďte se podívat případně i vyzkoušet tuto úžasnou vířivku, nebo si vybrat z široké škály našich dalších vířivek.

Účinek vířivky je geniální. Koupel ve vířivce - whirlpoolu - je velmi příjemná a zároveň má ozdravující účinky. Je lékařsky prokázáno, že koupání v horké vířivé vodě je dobré jak pro relaxaci a zábavu, tak je to především dobré pro Vaše tělo i duši. Pomáhá uvolnit stres a napětí a má i spoustu dalších výhod.
Vířivka je hydromasážní bazének s teplou vodou. Má vlastní topení i filtraci. Je vhodný do interiéru i do exteriéru a můžete ji využívat celý rok a za každého počasí.

Vířivka a vliv hydromasáže na lidský organismus

Lékaři potvrzují zázračné účinky hydroterapie téměř na všechny oblasti lidského organismu.  Pořízení vířivky je zejména investicí do kvality Vašeho života.

Vířivky – masážní bazénky urychlují úlevu od únavy a bolesti, současně klesá krevní tlak, čímž se snižuje napětí působící na srdce a ostatní životně důležité orgány. Osvobození od bolesti společně s celkovým uvolněním pomáhá k navození psychického klidu a pohody. Vířivka je ideální vybavení domu nebo zahrady. Je to nejlepší tip pro Vaše zdraví.

Už od dávných dob má voda léčebné účinky. Horká vířivá voda zmírňuje bolesti svalů, působí velmi příznivě na problémy s páteří a klouby, zbavuje stresu a nespavosti, uklidňuje a přináší úlevu pro tělo i duši.

Blahodárné působení vířivých van

Vířivé vany mají řadu léčivých účinků a výhod:

  • Uvolňuje unavené a bolavé svaly
  • Prokrvení těla a uvolnění mysli
  • Zmírňuje migrénu a artritidu
  • Podporuje zdravý spánek
  • Odpoutává od stresu a napětí
  • Napomáhá oživit romantiku a přátelství
  • Prevence celulitidy a podpora boje s nadváhou

Zapalte svíčky, pusťte si svou oblíbenou hudbu a už nic nebrání položit se na své oblíbené sedadlo a nechat si masírovat tělo. Za chvíli se budete cítit jako v ráji.

Z naší nabídky si vybere opravdu každý

Vířivky Hydropool - Luxusní vířivky Hydropoool mají unikátní patentovaný samočistící systém, tlakovou filtraci, skimmer s košíkem, ozonátor a vestavěný dávkovač na chemii. izolační vrstva s tepelným zámkem je inspirovaná technologií N.A.S.A.. Tyto vířivky se snadno udržují a mají nejmenší nároky na spotřebu energie i chemických přípravků.
Výběr modelů zde:

Vířivky Serenity - Vířivky Serenity jsou stejně kvalitní, jako vířivky Hydropool. Jedná se o nižší řadu za velmi výhodné ceny. Vířivky Serenity nabízí velmi kvalitní izolační systém, který šetří náklady. Jsou spolehlivé, výkonné a mají ergonomicky tvarovaná sedátka. Vířivky Serenity, stejně jako vířivky Hydropool nabízí Versa – masage, což je nejlepší hydromasážní systém.
Výběr modelů zde:

Swim Spa - Swimspa je masážní i plavecký bazén v jednom. Je dokonalým řešením pro naše zeměpisné šířky, neboť je možné bazén využívat celoročně, i pokud je instalován venku a to díky dokonalé tepelné izolaci. Lze ho zcela nebo částečně zabudovat, anebo může zůstat mobilní. Swim spa má přednosti plaveckého bazénu a výhody horké masážní lázně.
Výběr modelů zde:

15