Venkovní a luxusní vířivky pro váš odpočinek

28.7.2015

Máte za sebou náročný den plný stresu a už cestou domů se těšíte na odpočinek těla i mysli. Jemná perličková koupel a masážní programy uvolní vaše svaly a jemné bublání vody uklidní myšlenky. Jen co se ponoříte do osvěžující či teplé vody, všechny starosti jsou pryč. Dopřejte si pohodlí venkovní či domácí luxusní vířivky i u vás doma! 

Venkovní vířivky

Máte krásnou zahradu či pěkný výhled z terasy a chcete se při koupeli kochat pěkným výhledem? Venkovní vířivky jsou konstruované tak, aby odolaly klimatickým podmínkám a připravili vám možnost celoročního odpočinku, ať je venku slunné léto či zasněžená zima.
Pro dokonalou atmosféru v létě zvolte nějaký chutný koktejl a v zimě například lahodný svařák.

Luxusní vířivky pro chvilky pohody

Nejčastěji se ovšem vířivky pořizují do interiérů, například do zimních zahrad, velkých koupelen a dále také do wellness center, posiloven, sportovních klubů a dalších prostorů. Luxusní vířivky z kvalitních materiálů vám vytvoří jedinečnou atmosféru, kterou můžete trávit jak se svými blízkými, tak příteli.

venkovní vířivky

Jaké funkce u vířivky oceníte?

Aby byl váš odpočinek dokonalý, můžete využít celé řady funkcí, které vám vířivka nabízí. Kromě velkého počtu masážních funkcí a ladného designu si můžete vychutnat například odpočinkovou terapii pomocí barevného podsvícení. Pro co nejlepší pohodlí musí být trysky ergonomicky umístěné a také se nesmí zapomenout na dostatečný prostor, který by měl mít každý návštěvník vířivky, aby se necítil stísněně.

Kde se o vířivkách dozvíte více informací?

Hledáte malou vířivku pro dva nebo luxusní prostornou vířivou vanu pro několik osob? Svou kvalitou vás jistě zaujme španělský výrobce Aquavia SPA, který jistě uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Jednotlivé výrobky si můžete prohlédnout a vyzkoušet v showroomu v Praze a v Brně.

Pokud chcete poradit s výběrem vířivky, neváhejte nás kontaktovat.

15