Nevíte, jaký pořídit vánoční dárek? Sauna či vířivka jistě potěší!

5.11.2014

Nechcete utrácet za zbytečné drobnosti a rádi byste svého partnera či rodinu potěšili opravdu něčím originálním? Máme pro vás skvělý tip na vánoční dárek, který nejen překvapí, ale také vykouzlí příjemnou atmosféru a pohodové chvíle relaxace. Domácí sauna či vířivka se stane vánočním dárkem, na který se jen tak nezapomene.

Vířivka pro dva i celou rodinu

Art Bazény nabízejí širokou škálu modelů a typů vířivek. Od nejmenších vířivek pro dva, pro celou rodinu či velké párty vířivky, kam se pohodlně usadí až deset lidí. Navíc nemusíte mít obavy, že by péče o vířivku byla náročná. Vířivky Hydropool mají patentovanou technologii samočistícího systému, proto jsou časové i finanční nároky na údržbu zcela minimální.

Vířivka, která splní vaše očekávání

Mezi nejoblíbenější modely patří vířivka Hydropool model 575, ve které může pohodlně relaxovat až pětičlenná rodina.

V základním vybavení nabízí celou řadu hydroprogramů, samočistící mód i ochranu proti mrazu. Bonusové vybavení navíc obsahuje wellness programy, sekvenční masáž, kaskádový vodopád či aromaterapii.

vířivé vany
 

Jaká je cena?

Vířivka v základní variantě začíná na 230 000 Kč bez DPH. Chcete připravit nezávaznou cenovou nabídku? Neváhejte nás kontaktovat.

Sauna podle vašich představ

Společnost Art bazény má v nabídce finské, kombinované i infrasauny a zákazník si může vybrat z široké škály modelů. A pokud máte speciální představu? Vytvoříme saunu na míru! Nejen propracovaný design, ale i vysoká užitková hodnota jsou samozřejmostí. Sauna se stane místem odpočinku těla i mysli a navíc má pozitivní vliv na imunitní systém.

Finská sauna, to je tradice v saunování

Finská sauna je vytápěna saunovými a lávovými kameny, které se polévají studenou vodu. Máte byt a bojujete s místem? Vytvoříme domácí saunu na míru i do panelákového bytu a vy si tak s rodinou můžete vychutnávat relaxační atmosféru přímo u vás ve vašem domově. Možnosti řešení jsou téměř neomezené. Nejmenší saunu v základní verzi lze pořídit již od 55.000,- bez DPH. Konečná cena je vždy závislá na individuálních požadavcích a možnostech zákazníků.

Sauny a vířivky pro Brno a okolí

Art Bazény nabízejí sauny a vířivky nejen pro Brno, ale i okolní kraje. Vystavené modely si můžete prohlédnout v showroomu. V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o osobní schůzku je vám k dispozici zkušený personál. Využijte rychlého kontaktu a zajistěte si vánoční dárek pro své blízké již nyní!

15