Luxusní zahradní nábytek pro vaše pohodlí

25.4.2017

Jen co sluníčko ukáže první paprsky, je škoda sedět doma. Ať už plánujete na zahradě rodinný oběd, večerní posezení s přáteli nebo si chcete odpočinout po náročném dni, neobejdete se bez luxusního zahradního nábytku, který skvěle podtrhne celkovou atmosféru a vytvoří dokonalé pohodlí.

DOPŘEJTE SI NA ZAHRADĚ LUXUS A ELEGANTNÍ DESING

Zahradní nábytek ušel velký kus cesty – od retro textilních lehátek s pružinami, přes plastové jídelní sety, u kterých se neposedné židle pod větší vahou či na nerovném povrchu snadno zlomily.

V současné době se důraz hlade nejen na dlouhou životnost, vysokou odolnost a propracované technologické zpracování, ale velmi důležitou roli hraje také design zahradního nábytku, který by měl být v celkové harmonii se zahradou.

Svěže zelený trávník, velká terasa, azurový bazén a pohodlný nábytek je šperkem každé zahrady. Dopřejte si po náročném dni pohodlí a uvelebte se v krásném nábytku, který láká k odpočinku.

luxusní zahradní nábytek

Jaký zahradní nábytek u nás seženete?

Za více než 20 let fungování naší společnosti jsme měli možnost vyzkoušet celou řadu venkovních doplňků od nejrůznějších výrobců. Od roku 2017 jsme se po pečlivém výběru pustili do spolupráce s distributorem Teek, který zastupuje více než čtyři desítky značek zahradního nábytku, slunečníků, markýz a dalších doplňků.

  • Výběr nejlepších světových značek
  • Jídelní a sedací sestavy, stoly, lavice a židle
  • Pro odpočinek pohodlná lehátka, elegantní slunečníky a další doplňky
  • Různé materiály (hliník, dřevo, kov, nerez, umělý ratan...)
  • Moderní i tradiční design

Doveďte svoji zahradu k dokonalosti

Máte zahradu snů, ale něco jí stále chybí? Máte jasnou představu, ale chcete pomoci s realizací? Nebo hledáte „to pravé ořechové“ a ještě jste to nenašli? Neváhejte nás kontaktovat nebo nás navštivte v showroomech – pomůžeme vám s výběrem, poradíme s realizací a doporučíme vám osvědčené kroky, aby se vaše zahrada stala rájem pro odpočinek vás i vaší rodiny.

15