Kompozitní vinylové bazény

11.5.2016

Kompozitní vinylové bazény patří mezi novinku tohoto léta. Vypadají nejen krásně, ale díky unikátní technologii výroby mají i dlouhou životnost. Pojďte zjistit více informací a užijte si horké letní dny v bazénu snů.

Co to znamená – kompozitní vinylový bazén

Jedinečnost těchto bazénů se skrývá v unikátní technologii, která je výjimečná vrstvením různých materiálů na formu bazénu. Kompozitní vinylový bazén tak vyniká zvýšenou pevností stěn, které je možné doplnit o vícesložkovou izolační pěnu sloužící k zateplení. Výsledkem tohoto postup je bazén s dlouhou životností, na který výrobce dává dlouhou záruku, a to až 10 let.

Princip vrstvení materiálů

Kompozitní vinylové bazény jsou tvořené vrchní extracolor vrstvou, která zaručuje nádherné 3D barvy. Dále následuje několik epoxy vinylových vrstev, které zabraňují vzniku osmózy (projevuje se popraskáním či puchýři na povrchu bazénu, které také praskají a následně se vrchní vrstva odlupuje).

V zátěžových místech (především lem bazénu a schodiště) jsou přidané výstužné prvky, pod kterými následuje finální vrstva Top Coatem.

V případě zájmu je možné vrstvení rozšířit o vícesložkovou izolační pěnu, která zajistí zpevnění i zateplení bazénu.

vinylový bazén

Vinyl se používá nejen na podlahu, kde je oblíbený pro své vlastnosti, jako je pevnost, snadná údržba, a vysoká odolnost proti vlhku, vodě i chemikáliím. Z těchto důvodů se využití vinylu rozšířilo i do oblasti bazénů.

Kompozitní bazény z vinylu přinášení komfort

Navštivte showroomy v Brně či v Praze a poznejte výhody kompozitních vinylových bazénů na vlastní oči. Pokud si některý z bazénů vyberete, zajistíme výkopové práce, převoz i montáž bazénu.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.


Výhody

  • extra silná konstrukce bazénu
  • dlouhá životnost
  • záruka až 10 let
  • výběr z 5 modelů
  • barevná paleta se 6 odstíny
15