Bazény akce 2014

22.1.2014

Přijďte si do našeho bazénového centra vyzkoušet nejprodávanější bazén BALI 650.

Přijďte si do našeho bazénového centra vyzkoušet nejprodávanější bazén BALI 650. Máme ho zde zapuštěný v krásné venkovní terase z WPC. Tento bazén je vypuštěný, abyste mohli shlédnout všechny detaily a nasucho se v něm projít. Bazén je překryt zastřešením Ravena, což je nejprodávanější typ vysokého zastřešení.

Na bazén BALI 650 Vám rádi vypracujeme akční nabídku v rámci programu BAZÉNY AKCE 2014.

Zastavte se v showroomu

V našem bazénovém centru Vám rádi předvedeme i napuštěný bazén AMAZON 825 s podhladinovým lamelovým zakrytím IMMÉO vsazený do přírodní kamenné dlažby. Ukážeme Vám funkční bazénové technologie – filtrační zařízení, solonizaci, výměník k ohřevu vody, osvětlení bazénu, chrliče, a mnoho dalších.

Vedle zastřešení Ravena uvidíte i vzorky nejprodávanějších zastřešení Elegant Neo a Viva a několik vířivých van. Pro milovníky zvířat máme vystavený bazén pro pejsky.

Na léto plánujeme dostavbu dřevěné pergoly, budeme zde pořádat i ukázky grilování s vysoce kvalitními grily Napoleon, také si budete moci sednout na elegantní zahradní nábytek a vyzkoušet bezpečné a přitom elegantní plastové sklenice.

Neustále se snažíme náš sortiment doplňovat a obnovovat, abyste u nás vždy našli ty nejmodernější a nejlepší výrobky a příslušenství, o jejichž kvalitě jsme vždy hluboce přesvědčeni.

15