Vířivky a sauny

Vířivky a sauny - místa pro zdraví i relaxaci po náročném dni. Dopřejte si i vy tento příjemný odpočinek přímo u vás doma. Připravujeme pro vás zajímavosti, novinky i porovnání, aby byl výběr sauny i vířivky příjemnou záležitostí.

Propoťte se ke zdraví s finskou saunou

Propoťte se ke zdraví s finskou saunou

23.9.2015

Až z dalekého Finska k nám přišel blahodárný vynález, který je nejen účinným pomocníkem pro udržení pevného zdraví a dobré kondice, ale také skvělým relaxačním zážitkem. V zemi tisíci jezer je tato místnůstka stejně posvátná jako kostel. Řeč je samozřejmě o královně regenerace – finské sauně

Venkovní a luxusní vířivky pro váš odpočinek

Venkovní a luxusní vířivky pro váš odpočinek

28.7.2015

Máte za sebou náročný den plný stresu a už cestou domů se těšíte na odpočinek těla i mysli. Jemná perličková koupel a masážní programy uvolní vaše svaly a jemné bublání vody uklidní myšlenky. Jen co se ponoříte do osvěžující či teplé vody, všechny starosti jsou pryč. Dopřejte si pohodlí venkovní či domácí luxusní vířivky i u vás doma! 

Vířivky 2.díl

Vířivky 2.díl

4.12.2014

Pokračujete v našem seriálu o vířivkách a utekl vám první díl? Nevadí! Vše si můžete přečíst v článku Vířivky 1. díl, kde naleznete porovnání vířivek, jejich vliv na člověka a také se dočtete o mobilních vířivkách. V dnešním článku vás čekají informace o nafukovacích vířivkách i vířivkách vhodných do domácnosti.

Vířivky 1.díl

Vířivky 1.díl

22.10.2014

Venku začíná sychravý podzim a brzy zemi pokryjí první sněhové vložky. A právě v tomto období oceníte horkou lázeň, ve které si prohřejte celé tělo a odpočinete od každodenních starostí. Vířivky jsou jasnou volbou pro všechny, kteří touží po odpočinku doma a nechtějí za relaxací cestovat mnoho kilometrů.

Sauny

Sauny

9.9.2014

Sauna je příjemným způsobem, jak relaxovat a uvolnit unavené tělo i mysl. Během saunování mozek uvolňuje endorfiny, které navozují pocity štěstí a pohody. Navíc pravidelné návštěvy sauny zlepšují imunitní systém a celkově jsou vhodné pro odpočinek i podporu zdraví. V zásadě rozdělujeme několik typů saun a na některé se dnes podíváme blíže.

Jak rozpoznat kvalitní vířivku

Jak rozpoznat kvalitní vířivku

9.9.2014

Pořídit si dnes vířivou vanu není vůbec žádný problém. Ale jak se zorientovat v nabídce? Zkusíme Vám poradit, jak si správně vybrat a užívat si výhody a relaxace kvalitních vířivek.

12
15