Bazény

Na trhu naleznete nepřeberné množství bazénů. Různé tvary, materiály i vybavení. Podle čeho bazény vybírat? Do čeho se vyplatí investovat a který typ bazénu vám přinese jen starosti? To se dozvíte v našem blogu.

Bazény a terasy - akce 2016

Bazény a terasy - akce 2016

20.5.2016

I pro letošní sezónu jsme pro vás v našich showroomech připravili celou řadu akcí. Sledujte pravidelně naše stránky a Facebook a žádné akce pro rok 2016 vám již neutečou! Čekají vás dárky k nákupu, speciální ceny, slevy a novinky v sortimentu bazénů, teras i zahradního vybavení. 

Kompozitní vinylové bazény

Kompozitní vinylové bazény

11.5.2016

Kompozitní vinylové bazény patří mezi novinku tohoto léta. Vypadají nejen krásně, ale díky unikátní technologii výroby mají i dlouhou životnost. Pojďte zjistit více informací a užijte si horké letní dny v bazénu snů.

Příslušenství k bazénům

Příslušenství k bazénům

30.6.2015

Trávíte u svého bazénu hodně času? A chcete, aby váš bazén fungoval téměř bez údržby? Právě pro vás je určený dnešní článek na téma příslušenství k bazénům, kde se dozvíte jak o novinkách, tak vám společnost Art bazény připomene osvědčenou klasiku, kterou si můžete zpříjemnit letní chvíle.

Podle čeho volit zakrytí bazénu?

Podle čeho volit zakrytí bazénu?

26.5.2015

V posledních letech se zakrytí bazénů stalo příjemným standardem, který skrývá řadu výhod – od prodloužení koupací sezóny, až po snazší údržbu. Uvažujete, že byste svůj bazén rozšířili o zakrytí vodní hladiny? Pojďme se na toto téma podívat blíže a zjistit všechna pro a proti.

Bazény akce 2015

Bazény akce 2015

18.12.2014

Rok 2015 je plný novinek! Společnost Art Bazény chystá pro své zákazníky akce, nové produkty i technologie a především příjemné slevy. A pro ty, kteří to mají do Brna daleko, máme dobrou zprávu... Jste zvědaví? Pojďte se podívat, na jaké novinky se můžete těšit a dozvíte se více! 

Luxusní bazény

Luxusní bazény

11.12.2014

Hladké linie a jednoduché tvary – tak velí trendy nejen posledních let. Naši klienti, ale i architekti nejčastěji volí do zahrad i do interiérů klasické obdélníkové bazény. Nadčasový hranatý tvar je klasikou, která se jen tak neokouká. Co k luxusním bazénům ještě patří?

12 3
15