Vířivky 1.díl

22.10.2014

Venku začíná sychravý podzim a brzy zemi pokryjí první sněhové vložky. A právě v tomto období oceníte horkou lázeň, ve které si prohřejte celé tělo a odpočinete od každodenních starostí. Vířivky jsou jasnou volbou pro všechny, kteří touží po odpočinku doma a nechtějí za relaxací cestovat mnoho kilometrů.

Mobilní vířivky – na sněhu i pod střechou

Mobilní vířivky mají jedno velké kouzlo – umístíte je tam, kde se vám zrovna zlíbí. Vířivý bazén má přibližně 20 kg, proto jej můžete přemístit či odkoulet prakticky kamkoliv.

Následně stačí zapojit motor a během několika minut si již můžete užívat poklidného bublání a horké vody. Ano, opravdu nepotřebujete žádné stavební úpravy! Proto můžete ve vířivce relaxovat v obývacím pokoji, na terase či na zahradě, a to jak za slunného léta, tak za sněhu.

lvířivka

Porovnání vířivek

Někteří zákazníci argumentují tím, že vířivku chtějí, ale pořizovací náklady pro ně hrají hlavní roli. V tomto případě zákazníka vždy upozorňujeme, že šetřit na pořizovacích nákladech se nevyplácí, např. jak vidíte v tabulce níže.

Pokud pořídíte levnou neznačkovou vířivku, ušetříte sice při nákupu, ale budete za to ale mít vyšší provozní náklady, klasickou dvouletou záruku a v naprosté většině případů i vyšší hlučnost, problém s náhradními díly či absenci samočistícího systému, který by vám jinak ušetřil mnoho času a financí.

 

  Naše vířivky Hydropool Neznačkové levné vířivky
 Záruka 10 let záruka 2 roky záruka
 Náklady na provoz 200,-Kč/měsíc 500,-Kč/měsíc
 Hlučnost při plné hydromasáži 65 dB 80 dB
 Cena 140.000 - 300.000,-Kč 90.000 - 140.000,-Kč
 Servis Autorizovaný servis pro ČR i zahraničí Minimální či neodborný servis

 

Účinky vířivky jsou lékařsky prokázány

Ať už si pořídíte venkovní vířivku nebo do interiéru, uděláte pro sebe a svoji rodinu krok ke zdraví. Hydroterapie, horká vířivá voda a ergonomické řešení uleví nejen bolavým svalům, ale také uvolní napětí, odbourá stres a vytvoří místo pro relaxaci, na kterou v rušném životním stylu spousta z nás zapomíná.

Chcete potěšit rodinu a vytvořit si v klidu domova příjemné místo odpočinku? Kontaktujte nás, rádi vám poradíme s výběrem.

15