Příslušenství k bazénům

30.6.2015

Trávíte u svého bazénu hodně času? A chcete, aby váš bazén fungoval téměř bez údržby? Právě pro vás je určený dnešní článek na téma příslušenství k bazénům, kde se dozvíte jak o novinkách, tak vám společnost Art bazény připomene osvědčenou klasiku, kterou si můžete zpříjemnit letní chvíle.

Novinky v příslušenství: Automatický bazénový vysavač

Automatický bazénový vysavač je skvělým pomocníkem! Jednou z novinek, které může společnost Art Bazény doporučit, je automatický vysavač MARLIN, který nemá žádné kabely a energii získává z lithioiontové baterie.

Podobně jako automatický vysavač na podlahu, tak i tento bazénový vysavač funguje automaticky a podle svého naprogramování rovnoměrně odstraňuje řasy a nečistoty.

Ovládá se na dálku pomocí Bluetooth či prostřednictvím internetové aplikace. Tento typ robota je dále rozřešení o příslušenství v podobě akcelerometru a gyroskopu, což zajišťuje optimalizaci vysávání.

Ověřená klasika: K bazénu patří solární sprcha

Příjemně se v létě můžete osvěžit jak v bazénu, tak pod solární sprchou. V nabídce společnosti Art bazény naleznete solární sprchy v krásných barevných designech, které jsou vyrobené z hliníku. Variací je celá řada, příjemným bonusem je například kropítko na nohy.

Inteligentní regulace pH

Dalším pomocníkem k bazénu je inteligentní regulace pH, se kterou se již nemusíte starat o dávkování chloru. Regulace sama analyzuje pH a udržuje hodnoty v ideálním množství 7-7,4 pH. Špatná hodnota pH vede k různým problémům, jako je kvalita vody (o problémech s vodou se více dočtete v článku Zelená voda v bazénu) či nízká účinnost desinfekčních látek.

Další příslušenství k bazénům

Příslušenství bazénů lze rozšířit ještě o další doplňky. Pro vaše pohodlí Moderní bazény doporučují stylový zahradní nábytek, ve kterém si užijete chvilky plné odpočinku a pohody. Pokud jste ale příznivci odpočinku přímo v bazénu, jistě oceníte plastové sklenice, o které se při vodní zábavě nemusíte bát.

Kde si vše můžete prohlédnout?

Všechna příslušenství si můžete prohlédnout v showroomu v Brně či v Praze, kde dále uvidíte bazény, vířivky, sauny či pergoly. Pokud máte nějaké otázky, neváhejte nás kontaktovat.

15