Luxusní bazény

11.12.2014

Hladké linie a jednoduché tvary – tak velí trendy nejen posledních let. Naši klienti, ale i architekti nejčastěji volí do zahrad i do interiérů klasické obdélníkové bazény. Nadčasový hranatý tvar je klasikou, která se jen tak neokouká. Co k luxusním bazénům ještě patří?

Luxusní relaxace a pořádná zábava je u bazénů samozřejmostí

Chcete si pořídit luxusní bazén?

Pak vašimi požadavky bude jistě minimální údržba, příjemný odpočinek či zábava. Základní výbavu lze rozšířit o masážní trysky, protiproud, ohřev vody či osvětlení.

A pokud si zařizujete venkovní bazén v českých podmínkách, jistě oceníte i zastřešení. Podívejte se například na nabídku keramických bazénů.

Luxusní bazény si můžete prohlédnout v showroomu v Nebovicech u Brna. 

luxusní bazény

Luxusní relaxace a pořádná zábava je u bazénů samozřejmostí

Chcete si pořídit luxusní bazén? Pak vašimi požadavky bude jistě minimální údržba, příjemný odpočinek či zábava. Základní výbavu lze rozšířit o masážní trysky, protiproud, ohřev vody či osvětlení. A pokud si zařizujete venkovní bazén v českých podmínkách, jistě oceníte i zastřešení. Podívejte se například na nabídku keramických bazénů.

Chcete propojit luxus s přírodou?

To vás jistě zaujmou přírodní koupací jezírka, která jsou skvělou alternativou ke klasickým bazénům. Tyto přírodní bazény vypadají, jako by byly v zahradě už od pradávna a přitom splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

Kvalitní materiál je u bazénu samozřejmostí

Každá investice by se vám měla v dobrém vrátit. U luxusních bazénů očekávejte propracovaný povrch, který je nejen odolný vůči slunečním paprskům, ale díky speciální technologii také pevný a odolný. Oblíbené jsou také 3D povrchy, které mají nádherné efekty. Samozřejmostí je také prodloužená záruka, která je u vybraných modelů až 20 let.

Dokonalý lad bazénu s okolím

Máte navržený dům a chcete k němu na míru padnoucí bazén? Nebo už stavba stojí a chcete poradit, jaký model a typ bazénu byl hodný zvolit? Zastavte se na v showroomu v Nebovidech u Brna, anebo si předem domluvte osobní schůzku se naším designérem, který vám pomůže sladit a vybrat bazén i se zastřešením a terasou!

Potřebujete poradit s výběrem? Kontaktujte nás, rádi vám s výběrem bazénu poradíme!

15