Keramické bazény

27.11.2014

V nedávném článku jsme se zabývali zahradními bazény a jejich dělením. Jednou ze zmiňovaných kategorií byly také keramické bazény, na které se dnes podíváme blíž. V čem spočívá jejich unikátnost a proč se investice do tohoto typu bazénu vyplatí?

Bazény a keramika – dokonalé spojení

Oproti jiným zapuštěným bazénům (laminátové, plastové či betonové) jsou keramické bazény oblíbené pro své zpracování, materiály, poměrně snadnou stavbu a především příjemnou cenu. Tajemství technologie zpracování je ukryto ve vinylesterové vrstvě, která je nejen vysoce odolná proti povětrnostním vlivům - keramické jádro vyniká především vysokou pevnostní a schopností izolace.

Barvy, modely a ceny keramických bazénů

Art Bazény v prodejně u Brna nabízejí šest barevných variant a téměř deset typů modelů. Abyste si mohli užívat příjemnou atmosféru bazénu i v nepříznivém počasí, může k bazénu pořídit i vestavěnou roletu, která vytvoří komfortní zakrytí bazénu.

Keramické bazény můžete v základní výbavě pořídit již od 200 000 Kč a se zárukou 20 let.

keramický bazén

Sport i zábava bez práce

Sice se říká, že bez práce nejsou koláče a také často slýcháváme, že péče o bazén je časově i finančně náročná. To ovšem neplatí u luxusních a keramických bazénů firmy Art Bazény s. r. o. Při použití doporučených technologií se o bazén nemusíte téměř starat. Vy si tak můžete užívat veškerých výhod vlastního koupání, a přitom můžete na údržbu bazénu téměř zapomenout.

Co by vás ještě mohlo ke keramickým bazénům zajímat?

Například náročnost a popis stavby, kdy je celý bazén realizován doslova do několika dní. Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte nás telefonicky nebo vyplňte níže uvedený formulář. Chcete si keramický bazén prohlédnout na vlastní oči? Navštivte showroom v Nebovidech u Brna!

15