Bazény a terasy - akce 2016

20.5.2016

I pro letošní sezónu jsme pro vás v našich showroomech připravili celou řadu akcí. Sledujte pravidelně naše stránky a Facebook a žádné akce pro rok 2016 vám již neutečou! Čekají vás dárky k nákupu, speciální ceny, slevy a novinky v sortimentu bazénů, teras i zahradního vybavení. 

WPC na terasu v akci – květen 2016

V květnu 2016 na vás čeká první výhodná nabídka, která se ponese v narozeninovém duchu a ukrývá se pod názvem „Narozeninová akce Woodplastic“.

Akce potrvá až do neděle 29. 5. 2016 a aby oslavy mohly probíhat v plném proudu, prodloužili jsme otevírací dobu.

A co narozeninová oslava přináší? Woodplastic slaví na trhu kulatých 25 let, proto můžete pořídit vybrané modely WPC na terasu ve speciální akci za lákavé ceny. Zjistěte o celé nabídce více.

bazény a terasy

Akce na bazény v roce 2016

V horkých letních dnech přijde příjemní osvěžení v bazénu jistě vhod a pokud plánujete nový bazén, určitě vás potěší i speciální nabídka. Nyní probíhá akce 2016 – ke každé objednávce bazénu dárek zdarma! Neváhejte nás pro více informací kontaktovat.

Novinky v sortimentu

I letos rozšíříme nabídku sortimentu, a to především v zahradním vybavení. Můžete se těšit na luxusní zahradní nábytek, ve kterém budete chtít strávit každou volnou chvilku i skvělé grily, bez kterých se neobejde žádná víkendová párty či rodinná oslava.

Kdy? Kde? Co?

Tím naše akce nekončí! Během letní sezóny pro vás chystáme další lákavé nabídky, kterým jde jen těžko odolat. O všem vás budeme včas informovat, sledujte proto naše internetové stránky nebo se staňte naším fanouškem na Facebooku a nic už vám neuteče! Pokud vás zajímá více, neváhejte nás kontaktovat nebo se zastavte v našich showroomech v Praze a v Brně.

Těšíme se na vás!
Tým Art Bazény

15